dovresutvalgte.no

Hvem vi er

Foreslått tekst: Vår nettstedsadresse er: https://dovresutvalgte.no

Vi skriver bøker, vi fotfølger ikke kunder.

Informasjonskapsler

Vi bruker ikke informasjonskapsler eller forfølger deg på noen annen måte. Vi oppbevarer ikke opplysninger om deg, bortsett fra din postadresse og e-post/Messengermeldinger vi mottar fra deg om du velger å handle noe.

Her inne kan du se på hva du vil uten at vi vet om det.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg?

Om du bestiller noe fra oss så registrerer vi postadressen, epost og telefonnummeret ditt. Vi oppbevarer det kun om du gir ditt samtykke.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.